Productcategorieƫn X Spray
Bekijk onze producten

FAQ

v: Wat zijn feromonen?

a: Feromonen zijn chemische stoffen die onbewuste reuksignalen aan het tegenovergestelde geslacht sturen die aantrekkelijkheid, natuurlijk ontwaken en bereidheid voor geslachtsgemeenschap teweeg kunnen brengen. Wanneer een vrouw deze chemisch-hormonale signalen ontvangt, beantwoord zij automatisch en instinctief, zonder zich dit zelf te realiseren, uw aantrekkingskracht.


v: Hoe worden de feromonen ontdekt?

a: De signalen van feromonen worden ontdekt door een orgaan binnen de neus genoemd: de Vomeronasal (VNO). Wanneer VNO het feromonen ontdekt, verzendt het een seksueel reactie signaal naar de hersenen. Terwijl de betekenis van geur gewoonlijk in studies van feromonen aantrekkelijkheid wordt besproken, gaat het in werkelijkheid meer om een chemische reactie die dan een specifieke identificeerbare geur. Met andere woorden, zij beantwoordt op een onderbewust niveau aan uw chemie, met een gevoel van aantrekkingskracht, interesse en opwinding.

v: Hoe komt het dat ik niet eerder heb gehoord van dit nieuwe orgaan en menselijke feromonen?

a: Omdat het een recente ontdekking is! Hoewel u nu nog niet van feromonen en het zesde zintuig hebt gehoord, zal dit snel veranderen. Het onderwerp is al uitgebreid in de pers geweest en indien u dit heeft gemist, hebben wij op deze site een groot aantal bronnen voor u verzameld.

v: Produceren wij natuurlijk feromonen?

a: Absoluut. Wij communiceren constant chemisch (via feromonen) met elkaar, op elk moment van de dag. Veel mensen realiseren zich dit niet.


v: Als we onze eigen feromonen hebben, waarom zouden wij dan nog feromonen kopen?

a: Dit is nodig door onze culturele gewoonten. Wat is het eerste dat we doen elke ochtend? Het nemen van een douche. Dan spuiten we nog een keer met een deodorant in het rond, misschien nog een lotions of aftershave. Onze eigen lichaams-chemie wordt gemaskeerd. Daarnaast zijn we geneigd om ons van kop tot teen aan te kleden, waardoor 90% van onze eigen huid wordt bedekt. Dit is nu net de plaats waar de feromonen worden vrijgegeven aan de lucht. Sommige studies hebben aangetoond dat door de evolutie onze natuurlijke feromonenproductie geleidelijk aan is verminderd, omdat bij het kiezen van een partner steeds meer sociale aspecten een rol gingen spelen.
Als u onze Feromonen gebruikt, vervangt u eigenlijk feromonen u weg hebt gewassen, verborgen onder uw kleding of gewoon hebt verloren. Door de verloren feromonen met onze Feromonen bij te vullen en als het ware een boost te geven, gaan we eigenlijk "terug naar de natuur" en krijgt chemische communicatie met mensen rondom ons een nieuwe kans. De vrouwen antwoorden zelfs zonder zelf te begrijpen hoe het kan! Zij weten slechts dat u de ware bent.

v: Hoe lang kan ik profiteren van deze feromonen?

a: Onze feromonen gaan ongeveer 8 tot 10 uren mee als ze worden toegepast op de door ons aangegeven plekken. Dit kunt u lezen in de bijgeleverde handleiding.

v: Waarom zou ik uw feromonen producten moeten kopen?

De Kwaliteit - de doeltreffendheid van de producten van Nexus Feromonen™ en Euphoria eau-de-cologne is bewezen! Waarom een risico nemen?
Integriteit - wij geloven in een eerlijk product. Dat is de reden waarom Euphoria eau-de-cologne en Nexus Feromonen meer geconcentreerde feromonen in hun producten stoppen dan concurrenten.
Waarde - wij geven u meer voor minder. Onze feromonenproducten hebben een DUBBELE concentratie van menselijke feromonen!

v: Wat zijn de voordelen van gebruik van Feromonen?

a: Meer oogcontact, aandacht en glimlachen van het vrouwlijke geslacht.
a: Meer seks appeal.
a: Meer dates en seksuele relaties.
a: Een verjeugdiging van uw huidige relatie.
a: Hartstochtelijkere seks.
a: Een ontspannen effect op anderen in uw nabijheid.
a: Meer aandacht van het andere geslacht.
a: Vergroot zelfvertrouwen.
a: Intuïtief respect voor u door anderen.
Begin met verleiden
  • Het geheim van verleiden

    Zullen wij hier onthullen
  • Voel je nooit meer alleen