Productcategorieƫn X Spray
Bekijk onze producten

Bewezen wetenschap

Dat geheimzinnige magnetisme tussen mannen en vrouwen... wat is dat nu? Wat is er de oorzaak van dat een vrouw meer door de ene man wordt aangetrokken dan door de andere? Sterker nog, wat maakt dat zij zo onweerstaanbaar wordt aangetrokken door hem?

Naar nu blijkt waren de wetenschappers al heel lang op de goede weg, alhoewel het nog steeds een combinatie is van hormonale chemie en seksuele biologie.

Wetenschappers weten al heel lang dat bepaalde hormonen, de zogenaamde feromonen, een trigger geven voor seksuele verlangens bij dieren. Een voorbeeld is de paarden fokker die teasers gebruiken bij het kunstmatig insemineren. Bij het verzamelen van zaad van hengsten worden feromonen van een hengstige merry gebruikt. De hengst hoeft niet eens een merry te zien of aan te raken. Hij hoeft enkel haar feromonen te ruiken en reageert hier onmiddellijk op.

Natuurlijk gingen de wetenschappers ook onderzoeken of dit op mensen van toepassing was. Zij bestudeerden agressief de rol van feromonen bij de menselijke seksuele aantrekkingskracht en de rol van de feromonen in de seksuele interactie.

Nu is dit alles grondig bewezen. Mensen produceren en reageren op feromonen. Het gaat zelfs zo ver dat studies hebben aangetoond dat blootstelling aan feromonen van mannen de ovulatiecyclus van een vrouw beïnvloed. Dit betekend dat dit invloed heeft op de seksuele lust van de vrouw.

Denk eens een ogenblik na over het volgende:

 

De enorme mannelijke macht om een vrouw te verleiden en haar lichaam ertoe te bewegen om fysiologisch te reageren!

 

En het is niet alleen een bewezen fenomeen. Door uitgebreid laboratoriumonderzoek zijn deze hormonen nu geïdentificeerd, geïsoleerd en zijn de werkende elementen geraffineerd voor het beste resultaat. Het zijn deze ingrediënten die Feromonen de essentiële hormonen maken die uw leven voor altijd kunnen veranderen. Ben nu eerlijk: dit is zo krachtig en efficiënt, dat het eigenlijk oneerlijk is. Maar u verdient elk voordeel.

 

U bent nu waarschijnlijk benieuwt naar het echte wetenschappelijke bewijs: kan dit werkelijk waar zijn?

 

Het antwoord is zonder twijfel: JA !

De invloed van Feromonen op uw zelfvertrouwen

 

De invloed van feromonen op het gedrag is zeer goed gedocumenteerd in medische en wetenschappelijke schriften. Wij geven u enkele voorbeelden:


University of Chicago Pheromone Research Findings - ´Nature´

 

Chemicals That Cause Excitement -Microscopy-UK en Micscape Magazine

 

The Science Of Sex: What is it? - The Scientist

 

Feromonen en Zoogdieren - Rapport van het Howard Hughes Medical Institute

 

Menselijke Feromonen en de Neuro-endocrinologie van Gedrag - Presentation to International Society for Human Ethology, Simon Fraser University

 

en vele anderen.

 

Een artikel dat is verschenen in de Seattle Times dat een studie van de "menselijke feromonen" behandelde wordt melding gemaakt van een chemisch product dat in zweet kan worden teruggevonden.

 

De journalist schreef: "Van alle dierlijke feromonen wordt verondersteld dat ze een reactie op het tegenovergestelde geslacht bevorderen." Achtendertig mensen namen deel aan een studie die het chemische product moest test.

 

Zeventien deelnemers gebruikten een aftershave waaraan een druppel van het chemische product werd toegevoegd, eenentwintig gebruikten onbehandelde aftershave.

 

De mensen werden gevraagd om alle seksuele activiteiten voor de duur van het experiment te documenteren.

 

De resultaten wezen uit dat voor elk van "feromonen" gebruikers gold dat ze seksueel meer actief bleken te zijn dan de overige eenentwintig.

 

Zich baserend op deze resultaten, besloten de onderzoekers dat de "Menselijke feromonen een statistisch significatie en een zekere verhoging van het romantische gedrag waarin een vrouw een belangrijke rol speelt veroorzaakten. Met andere woorden, foromonen beïnvloeden de menselijke seksuele aantrekkelijkheid van mannen aan vrouwen."

 
 

>> Lees verder wat de rol is van Feromonen bij insecten >>

Begin met verleiden
  • Het geheim van verleiden

    Zullen wij hier onthullen
  • Voel je nooit meer alleen