Productcategorieƫn X Spray
Bekijk onze producten

Alles over feromonen en hoe ze uw seksuele aantrekkelijkheid kunnen verhogen

Hier hebben we antwoorden verzameld over wat feromonen zijn, wat ze voor u kunnen doen en hoe ze te gebruiken.

 • Wat zijn feromonen?
 • Werken feromonen echt?
 • Kunnen feromonen mijn attractiviteit verhogen?
 • Kunnen feromonen mijn hoeveelheid seksuele interactie verhogen?
 • Kunnen feromonen andere mensen controleren?
 • Is er iets mis met het gebruik van feromonen?
 • Is er echt legale limiet aan de sterkte van feromonen?
 • Heft alcohol de werking van feromonen op?
 • Hoe ruiken feromonen?
 • Waar kan ik meer informatie over feromonen vinden?
 • Wat is de beste manier van gebruik van Nexus feromonen?
 • Welke studies bewijzen dat feromonen en feromonen formules echt werken?

Heeft u een vraag over feromonen of over feromonen formules, die hier niet wordt beantwoord? Stuur deze dan naar info at feromonenx.nl . Door het hoge aantal emails die we ontvangen is het niet mogelijk alle emails persoonlijk te beantwoorden, maar zullen antwoorden op een regelmatige basis worden gepubliceerd op deze website.

Wat zijn feromonen?

Feromonen zijn kleine organische moleculen die werken als een vorm van chemische communicatie tussen 2 dieren van het zelfde soort. Meestal worden ze afgescheiden door de huid of het haar, vliegen door de lucht en hebben pas effect als ze worden geïnhaleerd. Hele kleine hoeveelheden ingeademde feromonen kunnen al een groot effect hebben.

Een speciaal orgaan dat het Vomeronasal Orgaan (VNO) wordt genoemd, detecteert en reageert op de feromonen, alhoewel recente onderzoeken laten zien dat feromonen mogelijk ook werken zonder het VNO. De feromoon hoeft niet te worden geroken om effectief te zijn. Het is bewezen dat zelfs uiterst kleine hoeveelheden die zo veel verdunt zijn dat ze niet te ruiken zijn effect hebben op de hersenen.

Werken feromonen echt?

Talrijke studies bewijzen het en ons eigen onderzoek bevestigt dit. Hier zijn een paar artikelen in media over de doeltreffendheid van feromonen:

 1. CNN: Studie vindt bewijs dat mensen op feromonen reageren
 2. ABCnews: Iets op de manier waarop zij ruikt – Feromonen verhogen de seksuele aantrekkelijkheid
 3. WebMD: Feromonen: Potentiële maat in Uw Seks Leven
 4. Psychology today: De Geur van de Liefde waarom sommige mensen beter dan u ruiken. Een blik op hoe de menselijk lichaamsgeur seksuele aantrekkelijkheid beïnvloedt.

Kunnen feromonen mij seksuele aantrekkelijkheid verhogen?

De studies tonen aan dat dit kan. Als de feromonen op de juiste manier worden gebruikt, kunnen feromonen anderen helpen om u als aantrekkelijk, jeugdig of gemakkelijk aanspreekbaar te zien. Feromonen kunnen gesprekken, aandacht trekken en een positief gevoel geven vergemakkelijken. Dit alles samen kan uw aantrekkelijkheid verhogen.

Kunnen feromonen de hoeveelheid mijn seksuele interactie verhogen?

Ja! Talrijke studies hebben significante verhoging van seksuele aantrekkelijkheid en seksuele activiteit aangetoond bij gebruik van bepaalde feromonen.
In een recente studie met Nexus Feromonen, is ondervonden dat 70% van de mannen die participeerden meer aandacht van vrouwen kreeg en 60% meer seksuele activiteit.

Kunnen feromonen andere mensen controleren?

Nee, feromonen kunnen niet gebruikt worden om andere mensen te controleren. Zoals wij al eerder melden, is er geen bewijsmateriaal voor het bestaan van menselijke releaser-feromonen die specifiek gedrag uitlokken. Anderzijds is er voldoende bewijsmateriaal voor de doeltreffendheid van menselijke informatie feromonen en stemmings-beïnvloedende feromonen. Met andere woorden: feromonen kunnen mensen niet controleren, maar kunnen hen wel op een positieve of negatieve manier beïnvloeden. Dit is de reden waarom de feromonen zorgvuldig gebruikt moeten worden. Een en dezelfde feromoon kan zowel een positieve als een negatieve reactie uitlokken afhankelijk van hoeveel die wordt gebruikt!

Is er iets mis met het gebruik van feromonen?

Wij geloven dat het verantwoord gebruik van feromonen juist is. De feromonen doen slechts wat parfums, oog-makeup, hairstyle, kleding en houding ook doen: Het aanbrengen van subtiele veranderingen aan de indruk die een persoon op andere mensen maakt en wel zodanig dat feromonen anderen een goed gevoelmeegeven. Dit komt niet alleen ten goede aan de drager, maar ook aan iedereen waarmee hij in contact komt.

Is er een wettelijke grens aan de sterkte van Feromonen?

Feromonen worden gezien als geuren en als zodanig is er dus geen "wettelijke grens" of "maximum wettelijke sterkte". In feite bevatten de foromonen die hier te bestellen zijn veel hogere concentraties feromonen dan andere producten die claimen "super-geconcentreerd" of "de maximum wettelijk toegestane hoeveelheid feromonen" te bevatten.

Heft alcohol de werking van feromonen op?

De meeste feromonen zijn kleine moleculen die beter bekent staan als steroïden. Steroïden kunnen niet goed in water op lossen. In niet-polaire vloeistoffen zoals alcohol lossen ze juist wel goed op. De alcohol verandert niets aan de structuur van de feromonen, stelt hen niet buiten werking en veroorzaakt ook geen veranderingen aan de feromonen. In feite oefent alcohol twee nuttige functies uit:

 • Het houdt de feromonenoplossing steriel, dat de houdbaarheid verlengt.
 • Het doodt bacteriën op de huid waar de feromonen naar buiten komen. Bacteriën op de huid kunnen feromonen vrij snel opsplitsen, zodat hun doeltreffendheid wordt vernietigt.

Het idee dat de alcohol een negatief effect op feromonen heeft is eenvoudig verkeerde informatie!

Hoe ruiken feromonen?

Een paar interessante feiten over de geur van feromonen:

 • Feromonen werken in zeer kleine concentraties. Ze zijn effectief in hoeveelheden die zelfs niet te ruiken zijn.
 • De feromonen zijn seksueel dimorf in termen van geurwaarneming. Met andere woorden de mannelijke feromonen hebben gewoonlijk meer een geur voor mannen en een effect op vrouwen. Vrouwelijke feromonen hebben gewoonlijk meer een geur voor vrouwen en een effect op mannen.
 • Feromonen die voor mannen slecht ruiken kunnen voor vrouwen goed ruiken en vice versa.
 • Sommige feromonen schijnen voor vrouwen altijd goed te ruiken, terwijl anderen slecht ruiken, behalve tijdens de ovulatie vrouw.
 • Ongeveer 40%-50% van mensen kan androstenone ruiken niet, dus ben zorgvuldig: Het is gemakkelijk te veel van de feromonen te gebruiken als u ze niet kunt ruiken!

Waar kan ik meer informatie over feromonen vinden?

Hier zijn een aantal goede links:

 • Feromonen en dieren
 • Feromonen, in context
 • University of Chicago: bevestigt bewijs van menselijke feromonen
 • Feromonen: De Chemische Signalen voor Aantrekkelijkheid

Wat is de beste manier om Feromonen te gebruiken?

Wij adviseren u niet met meer dan één keer sprayen te beginnen. U kunt de spray op uw kleding aan brengen. Nooit meer dan één of twee keer sprayen.
Let op: feromonen die u op kleding sprayed zijn niet zo maar na een keer wassen verdwenen. Ze kunnen zelfs na twee of drie keer wassen nog in uw kleding zitten, zodat u zorgvuldig moet zijn met opnieuw sprayen.
Sommige klanten mengen het met parfum. Dit is volledig onschadelijk. Mocht u de feromonen op uw huid willen toepassen, dan willen wij u aanbevelen om deze met een doek die in alcohol is gedompeld te verwijderen.

Welke studies bevestigen dat de feromonen van Nexus Feromonen werkelijk werken?

U kunt op onze site heel wat wetenschappelijk bewijs vinden. Hier hebben we nog eens enkele verwijzingen verzameld die onze beweringen ondersteunen. Het geeft een idee van studies die

onze producenten hebben gebruikt om de producten te ontwikkelen.

 • De menselijke feromonen en hun doeltreffendheid in seksuele aantrekkelijkheid  - Het is aangetoond in verschillende studies, dat de menselijke feromonen bestaan en krachtige gevolgen op diverse gebieden, met inbegrip van seksuele aantrekkelijkheid. Een goed artikel over dit onderwerp, James V. Kohl, Michaela Atzmueller, Bernhard Fink & Karl Grammer, Neuroendocrinology Letters 2001, Human Pheromones: Integrating Neuroendocrinology and Ethology kan hier online worden gevonden. Een andere goede studie: Frances Thorne, Nick Neave, Andrew Scholey, Mark Moss & Bernhard Fink, Neuroendocrinology Letters 2002, Effect of putative male pheromones on female ratings of male attractiveness: Influence of oral contraceptives and the menstrual cycle kan hier worden gevonden.
 • Feromonen: ontspanning in de stemming van vrouwen - Dit resultaat werd gepubliceerd door Martha McClintock, de David Lee Shillinglaw Distinguished Service in Psychologie Professor van de Universiteit van Chicago, Horm Behav. 2000 Feb;37(1):57-78, Psychological state and mood effects of steroidal chemosignals in women and men.
 • Feromonen als territoriale melders - Andere mensen zullen zich afzijdig houden en zullen ruimte geven aan iemand als gevolg van feromonen. Deze bewering wordt aangetoond door studies zoals Gustavson AR, Dawson ME, Bonett DG. Androstenol, a putative human pheromone, affects human (Homo sapiens) male choice performance. J Comp Psychol 1987; 101:210-212
Begin met verleiden
 • Het geheim van verleiden

  Zullen wij hier onthullen
 • Voel je nooit meer alleen